Pishinat me te bukura ne Antalja

Bej pushime te Gloria dhe do te notosh ne pishinat me te bukura qe ke pare ndonjehere. Ka 2 pishina perrallore qe bejne gare me njera tjeren nga bukuria. Eshte njera si lume qe me elegance shtrihet midis qipariseve shtatlarte duke reflektuar nje kthjelltesi dhe ngjyre te cilave veshtire se mund t’u rezistosh. Per me teper, me uje deti.  Pastaj, ajo pishina me uje te embel!  E zhytur ne gjelberimin e pishave eshte privilegj i kujtdo qe kerkon qetesi dhe privatesi.